יפסטו קלאסי - בזיליקום/ריחן
מקור השם פסטו מאיטלקית הוא מהפועל כתישה.
פסטו "pesto" הוא מאכל איטלקי המשמש כרוטב לפסטה,
כממרח ולתיבול מאכלים.
מרכיבים:
2כוסות מלאות עלי בזיליקום
4 שיני שום
100 ג"ר צנוברים
50 ג"ר גבינת פארמג'ן או פיקורינו
3/4-1/2 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את כל המרכיבים מלבד השמן
וטוחנים למחית חלקה.
מוסיפים את השמן באיטיות כמה שצריך עד לקבלת
מרקם אחיד וממרחי.
שידרוגים:
•אפשר ליצור רוטב פסטו מעודן לניוקי/פסטה על ידי הוספת כף אחת של
ממרח הפסטו למיכל אחד של שמנת מתוקה ובישול על אש קטנה עד לרתיחה.
•אחרי שמכינים את הפסטו ולפני שמנקים את המעבד מזון שמים חמאה
ומעבדים אם השאריות ומקבלים חמאת מתובלת בפסטו מדהימה...
•תמיד אפשר לשנות ולהחליף במתכון:
במקום צנוברים אפשר להחליף באגוזים למיניהם
במקום בזליקום אפשר להשתמש בכל עשב תיבול טרי אחר
יש לכם שאלות ?
בדיוק בשביל זה אנחנו פה... שלחו לנו מייל
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
או התקשרו 052-6734081
|