מתכון פיקו דה גאלו / גאיו - סלסה עגבניות מקסיקנית
|
סלסה מקסיקנית הנקראת גם פיקו דה גאיו מאופיינת בטעמה
העז, השילוב בין החריפות לחמיצות המיוחדת של הליים .
החומרים:
2 עגבניות
1/2 בצל לבן
מיץ ליים טרי (ניתן להמיר ללימון)
פלפלל חלפיניו (ניתן להמיר לפלפל חריף טרי)
כוסברה
קורט סוכר
אופן ההכנה:
חותכים לחצי את העגבניות ומוציאים את הנוזלים והזרעים, חותכים לקוביות קטנטנות
חותכים גם את הבצל לקוביות קטנות , קוצצים את הכוסברה והחלפיניו ומערבבים ביחד
מתבלים מיץ לימון בקורט סוכר
- ניתן לוותר על הפלפל ולהוסיף טבאסקו עד לרמת החריפות המעודפת
יש לכם שאלות ?
בדיוק בשביל זה אנחנו פה...
שלחו לנו מייל
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
או התקשרו דורון - 052-6734081
|