ראשי arrow מתכונים arrow ממרחים ורטבים arrow מתכון פיקו דה גאלו / גאיו - סלסה עגבניות מקסיקנית

מתכון פיקו דה גאלו / גאיו - סלסה עגבניות מקסיקנית

סלסה מקסיקנית הנקראת גם פיקו דה גאיו מאופיינת בטעמה
העז,  השילוב בין החריפות לחמיצות המיוחדת של הליים .

החומרים:
2 עגבניות
1/2 בצל לבן
מיץ ליים טרי  (ניתן להמיר ללימון)
פלפלל חלפיניו  (ניתן להמיר לפלפל חריף טרי)
כוסברה
קורט סוכר


אופן ההכנה:
חותכים לחצי את העגבניות ומוציאים את הנוזלים והזרעים, חותכים לקוביות קטנטנות
חותכים גם את הבצל לקוביות קטנות , קוצצים את הכוסברה והחלפיניו ומערבבים ביחד
מתבלים מיץ לימון בקורט סוכר

- ניתן לוותר על הפלפל ולהוסיף טבאסקו עד לרמת החריפות המעודפת















יש לכם שאלות ?
בדיוק בשביל זה אנחנו פה...
שלחו לנו מייל This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
או התקשרו דורון - 052-6734081  
 

 

ליציירת קשר וקבל הצעת מחיר התקשרו - 0526734081 דורון 
או באמצעות טופס יצירת קשר שבאתר זה.